Företagspresenter och profilprodukter till låga priser. Här hittar ni våra pågående kampanjer vad gäller profilkläder, julklappar till personal, give aways, reklamprodukter mm. Beställning/förfrågan av kampanjprodukter görs till info@peneton.se, märk kampanjpris

Sporttröja med tryck

Sporttröja med tryck

Nu kör vi kampanj på populära Winner. En prisvärd sporttröja.

Möteskampanj muggar och glas

Kampanj Office till fikarummet

Gör som många andra! Beställ vår kampanj med komplett paket till konferens- eller fikarummet. Muggar, glas, termoskanna, karaff samt bricka.

Isskrapa 50% återvunnen plast

Returskrapan

Nu finns våra populära isskrapor också som Returskrapan, tillverkad av MINST 50 % återvunnen plast. Ett miljövänligt alternativ.

Vi är så stolta över våra nya miljövänliga isskrapor att vi just nu lämnar 10 % RABATT på alla modeller av RETURSKRAPAN!

Vinga kampanjer julklappar

Vinga Julklappar kampanj

Vinga är ett av våra mest omtyckta varumärken när det gäller julklappar till personal och kunder. Exklusiva väskor, bäddset och heminredning som uppskattas av alla. Vinga är också duktiga på att ta fram färdiga julklappslådor så ni slipper slå in dem i julpapper.

Muggar och glas till konferens och fikarum

Kampanj Design till fikarummet

Snygga upp ert fikarum eller konferensrum. Nytt snyggt paket från Sagaform.

Gymhandduk och flaska

Gymhandduk och flaska

En perfekt give away, sommarpresent eller kanske en start på friskvård. Uppmuntra personal och kunder att träna mer. Med denna svalkande handduk blir det mycket lättare. Handduken kommer i en plastflaska som är livsmedelsgodkänd. Används som sportflaska eller kanske som förvaring av värdesaker. Både handduk och flaska går att få med tryck.

Mössa keps multiwear och strumpor

All in one

Beställ en kombo och spara pengar. Keps, mössa, multiwear och stumpor är alla riktigt bra och populära give aways. Beställ 2-3 produkter och få fri frakt. Beställ 4 produkter och få fri frakt och fri startkostnad.

Golfbollar med tryck billigt

White label logoboll

Nu kan ni köpa tourbollar till lågt pris. White label golf har tagit fram ett sortiment med golfbollar i absoluta toppklass. Prova och vi lovar att ni inte blir besvikna. Obs! från 6 dussin med tryck.

Craft kampanj kläder

Craft kampanj kläder

Passa på och köp in kvalitetskläder till lågpris. Just nu har vi extrapris på flera favoriter från Craft. Klä upp er personal med pikétröjor, jackor, regnställ, fleece, hoodies mm. Vi hjälper er med tryck eller brodyr på era profilkläder. När kläder från Craft är så här billigt, finns risk för slutförsäljning. Skynda att fynda!

J.Harvest & Frost Red Bow 26

J.Harvest & Frost Red Bow 26

Populära kvalitetsskjortor från J.Harvest & Frost. Skynda att fynda innan lagret är slut. J. Harvest & Frost har nu öppnat nya butiken på Stureplan. Men ni som företag har möjligheten att dressa upp ert företag via oss. Vi kan märka era skjortor med brodyr eller annan lämplig märkning.

Orange profilprodukter

Vilken färg är du?

Det känns bra med tillhörighet. Oavsett om det gäller företaget eller favoritlaget är profilfärgen viktig.

Bruk Kosta Boda

Bruk på kontoret

Gör snyggt i ert fika- eller konferensrum. Kosta Boda har tagit fram en snygg serie som heter Bruk. Serien har snabbt blivit mycket populär. Färdiga förslag för ert företag. Med eller utan logga blir det här en snygg detalj på ert företag.

Vi kan kassar

Vi kan kassar

Fråga dig själv -
Om du skulle få möjligheten att göra en helt egen kasse - Hur skulle den se ut då?
Allt kan anpassas!

Skjortkampanj Red bow 21

J. Harvest & Frost Red Bow 21

Kvalitetsskjortor från J.Harvest & Frost till lågt pris. Red Bow 21, först till kvarn. Risk för slutförsäljning.

Red bow 28

J.Harvest & Frost Red Bow 28

Billigast på skjortor från J.Harvest & Frost? Passa på och beställ skjortor till personalen. Väldigt sköna skjortor i hög kvalitet.

Kampanj Isskrapa

Kampanj Isskrapor

Nu kör vi igång årets kampanj på isskrapor. Beställ innan frosten slår till.

Craft kampanj

Craft T-shirt och Piké kampanj

Passa på. Nu har vi kampanj på T-shirt och Piké från Craft. Deft 2.0 Tee, Prime Tee, Noble Polo Pique, Casual Polo Pique samt Polo Shirt Pique Classic

Rosendahl kampanjer

Rosendahl Design Group

Ge bort exklusiv dansk design. Rosendahl Design group har varumärken som Arne Jacobsen Clocks | Bjørn Wiinblad | Global | Holmegaard
JUNA | Kay Bojesen | Kähler | Lyngby Porcelæn | Rosendahl. I den här foldern hittar ni utvalda kampanjpriser på klassiker och nyheter.

Kampanj Varselkläder

Kampanj varselkläder

För att göra det enkelt för er att köpa in höstens kläder, har vi satt ihop paket med kraftigt reducerade priser. Se till att uppdatera er personal med nya arbetskläder så ert varumärke bärs på rätt sätt.
Paketen innehåller sex delar som går att variera efter rådande väderförhållanden, där lager-3 principen spelar står roll. Polyester närmast kroppen, som leder fukt från kroppen och ut mot ett värmande lager-2 plagg och så slutligen ett ytterplagg som står emot vind och vatten.

Kampanj hantverkskläder

Kampannj hantverkskläder

Hantverkare behöver bra arbetskläder. Oavsett om det är snickare, trädgårdsarbetare eller fastighetsskötare har vi de rätta kläderna. Vi har satt ihop ett paket som klarar höstens och vinterns kyla. Paketet innehåller sex delar som går att variera efter rådande väderförhållanden, där lager-3 principen spelar står roll. Polyester närmast kroppen, som leder fukt från kroppen och ut mot ett värmande lager-2 plagg och så slutligen ett ytterplagg som står emot vind och vatten.

Digitaltryckta paraplyer

Paraplyer med fullfärgstryck

Nu har ni möjlighet att beställa kvalitetsparaplyer med fullfärgstryck från endast 120st. Seamless har dessutom inga skarvar. Kontakta oss för skisser.

Strumpor med egen logo

Strumpor med logo

Låt era kunder gå runt med er logo varje dag. -Hänger byxorna inte ner över loggan? frågar en del. Det är inte det som är det viktiga. Den som har fått strumporna ska leta efter era företagsstrumpor när de letar i lådan. Era strumpor ska vara de bästa. Det är därför dessa strumpor blivit så populära. De sticker ut på marknaden med sin mjuka sköna kvalité och långa hållbarhet. Gör en beställning och prova själv. Tennissocka

Kampanj jacka med brodyr och valfria snoddar

Jacka inkl brodyr

Passa på! Jacka inkl brodyr och valfri färg på zip-pullers. Att matcha snoddarna i dragkedjorna med er brodyr ger en snygg och proffsig effekt. Just nu bjuder vi på byte av snoddar och brodyr upp till 6000 stygn. Herr, dam och barn.

Högtalare och laddare i ett

Högtalare och laddare i ett

Testa vår nya grymma högtalare med bluetoth och trådlös laddning av din mobil. Lägga bara mobilen ovanpå så laddas den. Kräver smartphones med trådlös laddningsteknik, de flesta nya varianter.

Kampanj sportflaskor bio

Sportflaska BIO

Kampanj på populära Lady i BIO-plast

Förkläde kampanj

Skinnförkläde juklapp

Exklusivt förkläde i skinn inom summan för skattefri julklapp. Skynda innan de tar slut.

Stelton kampanj

Stelton kampanj

Kampanjpriser på flera storsäljare från Stelton.Våra varumärken

Tillsammans med rätt varumärke bygger ni er egen profil och identitet. Vi väljer noga ut varumärken som vi vet att vi kan stå för och som gör oss och våra kunder rättvisa. Vi jobbar bland annat med Craft, Cutter & Buck, Nimbus, Orrefors, Titleist, Newport mfl.

Sveriges största utbud av profilkläder och reklamprodutkter

Många fina produkter. Klicka på det varumärke du är intresserad av så sorterar den efter ditt val. Kontakta oss gärna vid frågor

Nyheter

Swiss Peak
Swiss Peak 5W trådlös bashögtalare

Swiss Peak 5W trådlös bashögtalare

Kraftfull 5W högtalare med förvånansvärt tydligt och heltäckande ljud. I högtalare...

Från 319,00 kr
XD Collection
Kylväska med korkdetaljer

Kylväska med korkdetaljer

Håll din mat och dryck kyld i denna kylväska med korkdetaljer. Med plats för upp t...

Från 63,00 kr
Joseph Joseph
Index regular

Index regular

I denna smarta stående låda kommer 4 stycken skärbrädor.

Från 789,00 kr
Leif Mannerström
Gourmet Stekpanna 28cm LM

Gourmet Stekpanna 28cm LM

En kvalitetsstekpanna av allra högsta kvalitet med ergonomiskt handtag. Kvalitet 1...

Från 598,00 kr


Med personlig service och stort engagemang når vi framgång tillsammans

I ett stort mediebrus kan det vara svårt att välja rätt profilprodukter. Vi har kunskapen och viljan att hjälpa Dig att nå rätt väg. Give aways, profilprodukter, promotionprodukter, eller som vi idag kallar det Produktmedia är en av de marknadskanaler som ger bäst effekt.