Företagspresenter och profilprodukter till låga priser. Här hittar ni våra pågående kampanjer vad gäller profilkläder, julklappar till personal, give aways, reklamprodukter mm. Beställning/förfrågan av kampanjprodukter görs till info@peneton.se, märk kampanjpris

VM kläder Sverige

VM Sverige kläder

Snygga kläder i hög kvalitet. På med er logga så är det klart. Klä upp kunder och personal i Sverigekläder med eget tryck. Heja Sverige!!!

Kampanj Softshelljacka

Kampanj Softshelljacka

Ny funktionell softshelljacka från ID identity. Snygg, smidig och perfekt att sätta sin logotyp på. Mycket prisvärd softshell, nu till kampanjpris.

SWE Kampanj sverigekläder!

Kampanj SWE

Vi har satt ihop ett snyggt sverigesortiment av kläder inför olika mästerskap 2018. Var med och heja fram våra idrottare i OS, fotbolls VM mm. Hoodtröja, t-shirt och piké. Vilken blir er sverigetröja. Kolla också in de snygga sverigemössorna. Komplettera gärna med er egen logga!

Mössor med logga

Gör coolaste mössan!

Vi gör de snyggaste mössorna med er logotyp. Hur vill ni att ert företag, förening eller organisation ska uppfattas. Vi specialtillverkar mössor så de fångar er identitet. Mössor med tryck, brodyr, insticka logo eller vävd aplikation. Vi anpassar oss efter er och hjälper er med skisser som passar er och er budget. Skicka bara in er logotyp så kommer vi med förslag.

Vi kan kassar

Vi kan kassar

Fråga dig själv -
Om du skulle få möjligheten att göra en helt egen kasse - Hur skulle den se ut då?
Allt kan anpassas!

Orange profilprodukter

Vilken färg är du?

Det känns bra med tillhörighet. Oavsett om det gäller företaget eller favoritlaget är profilfärgen viktig.

Kampanj väst

Dunväst

Snygg dunväst som går att få med er logotyp i exempelvis brodyr.

Dunjacka kampanj

Dunjacka

Snygg dunjacka till kampanjpris. Snyggt att sätta er logga i brodyr.

Bubbeljacka kampanj

Smart bubbeljacka

Ny snygg bubbeljacka med smart funktion som reglerar värmen. Nu till kampanjpris.

SWE VM katalog

VM katalog

Kolla in detta coola sverige sortiment. Väskor, kylväskor, förkläden, flaskor mm. Allt man behöver för att bygga upp rätt stämning inför VM i fotboll i sommar.

Bruk Kosta Boda

Bruk på kontoret

Gör snyggt i ert fika- eller konferensrum. Kosta Boda har tagit fram en snygg serie som heter Bruk. Serien har snabbt blivit mycket populär. Färdiga förslag för ert företag. Med eller utan logga blir det här en snygg detalj på ert företag.

Laddningskabel i nyckelband

Laddkabel i nyckelband

Smart nyckelband med inbyggd laddningskabel. Funkar både till android och apple. Nu har ni alltid sladd till er mobil med er. Lägg till er logotyp och ni får det häftigaste loggobandet någonsin.

Kampanj pikétröja

Kampanj Pikétröja

En av våra mest sålda pikétröjor. Håller färg och form tvätt efter tvätt. Nu har vi vår populära pikétröja till kampanjpris!

Kampanj pikétröja kontast

Kampanj Piké kontrast

Vi kör nu extra bra pris även ID pikétröja med kontrastrand. En ny design i samma fina modell och kvalitet som enfärgade 0525 och 0527.Våra varumärken

Tillsammans med rätt varumärke bygger ni er egen profil och identitet. Vi väljer noga ut varumärken som vi vet att vi kan stå för och som gör oss och våra kunder rättvisa. Vi jobbar bland annat med Craft, Cutter & Buck, Nimbus, Orrefors, Titleist, Newport mfl.

Sveriges största utbud av profilkläder och reklamprodutkter

Många fina produkter. Klicka på det varumärke du är intresserad av så sorterar den efter ditt val. Kontakta oss gärna vid frågor

Nyheter

XINDAO®
5W trådlös laddare i trä

5W trådlös laddare i trä

Ladda din mobila enhet utan att ansluta någon kabel. Bara placera telefonen på pla...

Från 148,00 kr
XINDAO®
Pocket cloud trådlöst minne

Pocket cloud trådlöst minne

Inga kablar eller abonnemang behövs med detta 16GB trådlösa externa minne som gör ...

Från 398,00 kr
12 delars överstrykningsset

12 delars överstrykningsset

12 delars överstrykningsset. 12 färgade markörer i en pappersförpackning. Dekorati...

Från 14,00 kr
PrinterMiljöprodukt
Printer - Javelin lady
Miljö

Printer - Javelin lady

Sweatshirtjacka med dragkedja och ribbstickad krage. Borstad insida. Oeko-tex.

Från 299,00 kr


Med personlig service och stort engagemang når vi framgång tillsammans

I ett stort mediebrus kan det vara svårt att välja rätt profilprodukter. Vi har kunskapen och viljan att hjälpa Dig att nå rätt väg. Give aways, profilprodukter, promotionprodukter, eller som vi idag kallar det Produktmedia är en av de marknadskanaler som ger bäst effekt.