Företagspresenter och profilprodukter till låga priser. Här hittar ni våra pågående kampanjer vad gäller profilkläder, julklappar till personal, give aways, reklamprodukter mm. Beställning/förfrågan av kampanjprodukter görs till info@peneton.se, märk kampanjpris

Solglasögon med tryck

Solglasögon med tryck

Solglasögon med tryck är en perfekt give away. Hantverkare, chaufförer etc. Alla vill skydda ögonen mot solen. Solbrillor är en billig reklamprodukt som uppskattas av många. Trycket sätter vi på ena skalmen. Skicka in er logga eller text så gör vi en skiss.

Strumpor med logo

Strumpor med logga

Beställ idag, leverans i augusti, november. En vandrande reklampelare, strumpan. Ska ni ge bort strumpor med ert varumärke på, måste det vara bra kvalitet. Varje ägaren tar på sig strumporna ska de tänka, detta är de bästa strumporna jag har. Då tänker de samtidigt på ert företag. Våra strumpor håller mycket hög kvalitet. De är mjuka och sköna och håller färg och form under lång tid.

Block med tryck

Block med tryck

Nu kör vi kampanj på våra populära wire-o block. Fullfärgstryck fram och bak, foto, logotyper, texter mm. Tryck på bladen ingår. Linjerat, rutat, text, logo, budskap. Vi hjälper er gärna med design.

SWE VM katalog

VM katalog

Kolla in detta coola sverige sortiment. Väskor, kylväskor, förkläden, flaskor mm. Allt man behöver för att bygga upp rätt stämning inför VM i fotboll i sommar.

Piké kampanj

Billig pikétröja

Billig pikétröja som vi dessutom har extra bra pris om du märker den med tryck eller brodyr. Se till att tryck upp snygga pikétröjor inför sommaren.

Laddningskabel i nyckelband

Laddkabel i nyckelband

Smart nyckelband med inbyggd laddningskabel. Funkar både till android och apple. Nu har ni alltid sladd till er mobil med er. Lägg till er logotyp och ni får det häftigaste loggobandet någonsin.

Kampanj väst

Dunväst

Snygg dunväst som går att få med er logotyp i exempelvis brodyr.

Orange profilprodukter

Vilken färg är du?

Det känns bra med tillhörighet. Oavsett om det gäller företaget eller favoritlaget är profilfärgen viktig.

Dunjacka kampanj

Dunjacka

Snygg dunjacka till kampanjpris. Snyggt att sätta er logga i brodyr.

Bubbeljacka kampanj

Smart bubbeljacka

Ny snygg bubbeljacka med smart funktion som reglerar värmen. Nu till kampanjpris.

Bruk Kosta Boda

Bruk på kontoret

Gör snyggt i ert fika- eller konferensrum. Kosta Boda har tagit fram en snygg serie som heter Bruk. Serien har snabbt blivit mycket populär. Färdiga förslag för ert företag. Med eller utan logga blir det här en snygg detalj på ert företag.

Vi kan kassar

Vi kan kassar

Fråga dig själv -
Om du skulle få möjligheten att göra en helt egen kasse - Hur skulle den se ut då?
Allt kan anpassas!

Mössor med logga

Gör coolaste mössan!

Vi gör de snyggaste mössorna med er logotyp. Hur vill ni att ert företag, förening eller organisation ska uppfattas. Vi specialtillverkar mössor så de fångar er identitet. Mössor med tryck, brodyr, insticka logo eller vävd aplikation. Vi anpassar oss efter er och hjälper er med skisser som passar er och er budget. Skicka bara in er logotyp så kommer vi med förslag.Våra varumärken

Tillsammans med rätt varumärke bygger ni er egen profil och identitet. Vi väljer noga ut varumärken som vi vet att vi kan stå för och som gör oss och våra kunder rättvisa. Vi jobbar bland annat med Craft, Cutter & Buck, Nimbus, Orrefors, Titleist, Newport mfl.

Sveriges största utbud av profilkläder och reklamprodutkter

Många fina produkter. Klicka på det varumärke du är intresserad av så sorterar den efter ditt val. Kontakta oss gärna vid frågor

Nyheter

Swiss Peak®
Swiss Peak 23

Swiss Peak 23" till 27" expanderbart paraply

Hopvikt är paraplyet lika lätt och litet som ett 23" paraply. När det fälls upp ex...

Från 211,00 kr
Swiss Peak®
Swiss Peak modern reseplånbok med trådlös laddning

Swiss Peak modern reseplånbok med trådlös laddning

Ultimat RFID-skyddad reseplånbok erbjuder en säker förvaring för dina resedokument...

Från 423,00 kr
XINDAO®
Reseadapter trådlös powerbank

Reseadapter trådlös powerbank

Unikt designad reseadapter så att du kan ladda var du än befinner dig i världen. A...

Från 476,00 kr
XINDAO®XD Eco
Kyoto 10

Kyoto 10" portfolio för surfplatta med trådlös lad..

Öppna Kyoto-portföljen och upptäck att ett helt kontor får plats, inkl. din surfpl...

Från 529,00 kr


Med personlig service och stort engagemang når vi framgång tillsammans

I ett stort mediebrus kan det vara svårt att välja rätt profilprodukter. Vi har kunskapen och viljan att hjälpa Dig att nå rätt väg. Give aways, profilprodukter, promotionprodukter, eller som vi idag kallar det Produktmedia är en av de marknadskanaler som ger bäst effekt.