Företagspresenter och profilprodukter till låga priser. Här hittar ni våra pågående kampanjer vad gäller profilkläder, julklappar till personal, give aways, reklamprodukter mm. Beställning/förfrågan av kampanjprodukter görs till info@peneton.se, märk kampanjpris

Jobba och träna hemifrån

Jobba & Träna hemifrån

Många arbetar hemifrån just nu. Vi har tagit fram ett paket så er personal kan må lite bättre där hemma. Skapa en bra miljö och även få in lite träning. Kombinera ihop ert personalpaket order@peneton.se eller kontakt oss för andra produkter.

Flaska med tryck

Flaska med rundtryck från 79:-

Gör snygga flaskor med tryck runt om, nu till specialpris. Sagaforms snygga vattenflaskor passar lika bra på kontoret som på gymmet. Tack vare att man kan snurra flaskan när man trycker, kan man göra väldigt fina tryck. Logga på båda sidor, flera olika loggor runt om hela, bild på en produkt ni själva tillverkar. Ge bort som sommarpresent, give away på kontoret etc. Gäller t o m 31 maj.

Solglasögon plus penna

Solglasögon, pennor på köpet

Tro det eller ej, men solen kommer att skina även i sommar!
Dagligen matas vi med dystra rapporter och mindre trevliga nyhetssändningar från allehanda media. Men för de som väljer att "ställa om" istället för att "ställa in", kommer vi här med ett (för årstiden) mycket passande erbjudande på grymma solbrillor. För varje 100st solglasögon med tryck så BJUDER vi på 50st metallpennor inkl. en gravyr! Pennan som ingår i erbjudandet är pennan "Elegance" i silverfärg, (värde ca 53:-/st).

Gravyrkampanj

#hålligångsverige

Att "hålla igång Sverige" tror vi nu är viktigare än någonsin!
(naturligtvis med extra försiktighet över vad vi utsätter oss själva och andra för).
Vi erbjuder nu därför våra nya metallpennor "Comfort" och "Architect" med gratis gravyr.
Fr.o.m. idag t.o.m. sista april = gratis lasergravyr!

Stelton kampanjer

Stelton kampanjer vår och sommar

Stelton har många klassiker och favoriter. Öppna katalogen och upptäck några nya. EM 77 i nya färger, Keep cool termosflaska, Drink-IT vattenflaska m fl är riktiga storsäljare.

Projob hantverk

Kampanj hantverk

Nu har vi satt ihop ett riktigt bra paket med hantverkskläder. Passa på och spar pengar på era arbetskläder.

Projob stora servicepaketet

Kampanj stora servicepaketet

Kolla in detta grymma paket med kvalitetskläder för serviceyrken. Bilhallar, industri, lantbruk, lager mm. Här har ni alla era arbetskläder till riktigt bra pris. Självklart hjälper vi er med tryck på era arbetskläder.

Kundvagnspolleter kampanj

Kundvagnspolleter 10%

Kundvagnsmynt är en omtyckt och mycket prisvärd giveaway. Nytt nu är att några modeller nu också finns som Returmyntet. De är tillverkade av minst 75-95 % återvunnen plast. Just nu erbjuder vi 10% rabatt på våra svensktillverkade kundvagnsmynt. Skriv kampanj Mynt 10% när du beställer. Beställning kan göras på order@peneton.se

Gymhandduk och flaska

Gymhandduk och flaska

En perfekt give away, sommarpresent eller kanske en start på friskvård. Uppmuntra personal och kunder att träna mer. Med denna svalkande handduk blir det mycket lättare. Handduken kommer i en plastflaska som är livsmedelsgodkänd. Används som sportflaska eller kanske som förvaring av värdesaker. Både handduk och flaska går att få med tryck.

Mössa keps multiwear och strumpor

All in one

Beställ en kombo och spara pengar. Keps, mössa, multiwear och stumpor är alla riktigt bra och populära give aways. Beställ 2-3 produkter och få fri frakt. Beställ 4 produkter och få fri frakt och fri startkostnad.

Golfbollar med tryck billigt

White label logoboll

Nu kan ni köpa tourbollar till lågt pris. White label golf har tagit fram ett sortiment med golfbollar i absoluta toppklass. Prova och vi lovar att ni inte blir besvikna. Obs! från 6 dussin med tryck.

Möteskampanj muggar och glas

Kampanj Office till fikarummet

Gör som många andra! Beställ vår kampanj med komplett paket till konferens- eller fikarummet. Muggar, glas, termoskanna, karaff samt bricka.

Bruk Kosta Boda

Bruk på kontoret

Gör snyggt i ert fika- eller konferensrum. Kosta Boda har tagit fram en snygg serie som heter Bruk. Serien har snabbt blivit mycket populär. Färdiga förslag för ert företag. Med eller utan logga blir det här en snygg detalj på ert företag.

Digitaltryckta paraplyer

Paraplyer med fullfärgstryck

Nu har ni möjlighet att beställa kvalitetsparaplyer med fullfärgstryck från endast 120st. Seamless har dessutom inga skarvar. Kontakta oss för skisser.

Strumpor med egen logo

Strumpor med logo

Låt era kunder gå runt med er logo varje dag. -Hänger byxorna inte ner över loggan? frågar en del. Det är inte det som är det viktiga. Den som har fått strumporna ska leta efter era företagsstrumpor när de letar i lådan. Era strumpor ska vara de bästa. Det är därför dessa strumpor blivit så populära. De sticker ut på marknaden med sin mjuka sköna kvalité och långa hållbarhet. Gör en beställning och prova själv. Tennissocka

Högtalare och laddare i ett

Högtalare och laddare i ett

Testa vår nya grymma högtalare med bluetoth och trådlös laddning av din mobil. Lägga bara mobilen ovanpå så laddas den. Kräver smartphones med trådlös laddningsteknik, de flesta nya varianter.

Titleist kampanj golfbollar med tryck

Titleist golfbollar med tryck

Titleist är det mest framgångsrika bollvarumärket på världens tourer
år efter år. Det är den överlägset mest spelade bollen och den bollen med flest vinster. Logobollar är ett känsligt kapitel och golfare ett kräset släkte. Väljer du logobollar från Titleist får du en idealisk representant för ditt eget varumärke - ett varumärke som står för framgång och
kvalitet.

Projob servicepaket

ProJob service paket

Softshelljacka med bra andningsförmåga. Servicebyxa med sidfickor. Benfickor, på vänster sida finns två fickor med lock som försluts med kardborre, på höger sida finns plats för verktyg, även tumstocksficka. Bakfickor med lock, försluts med kardborre. Piké i funktionsmaterial. Ribbstickad krage.

Projob kampanj varsel

Kampanj varselkläder

Gör en bra affär och köp vår kampanj på varselkläder.

Sportflaskor kampanj

Sportflaskor 15%

Kampanj på svensktillverkade vattenflaskor! Flera olika modeller, storlekar och färger. Kapsylerna finns också i flera färger och i två olika varianter. Populära Hit finns även i miljövänlig bioplast och alla våra vattenflaskor är självklart livsmedelsgodkända och BPA-fria. Nu får du hela 15 % rabatt på hela sortimentet av AquaHero vattenflaskor! Och inte nog med det - eftersom flaskorna tillverkas och trycks i Sverige behöver du inte vänta. Testa oss!

Kampanj hantverk prio

Hantverk PRIO Projob

Billiga arbetskläder! Vi har märkt en större efterfrågan på bra paket till en lägre prisbild - därför kommer vi nu med två sylvassa vårkampanjer på vår PRIO serie!

Kampanj varselkläder

Varsel PRIO Projob

Billiga varselkläder! Vi har märkt en större efterfrågan på bra paket till en lägre prisbild - därför kommer vi nu med två sylvassa vårkampanjer på vår PRIO serie!

Muggar och glas till konferens och fikarum

Kampanj Design till fikarummet

Snygga upp ert fikarum eller konferensrum. Nytt snyggt paket från Sagaform.Våra varumärken

Tillsammans med rätt varumärke bygger ni er egen profil och identitet. Vi väljer noga ut varumärken som vi vet att vi kan stå för och som gör oss och våra kunder rättvisa. Vi jobbar bland annat med Craft, Cutter & Buck, Nimbus, Orrefors, Titleist, Newport mfl.

Sveriges största utbud av profilkläder och reklamprodutkter

Många fina produkter. Klicka på det varumärke du är intresserad av så sorterar den efter ditt val. Kontakta oss gärna vid frågor

Nyheter

So Denim
Luke Fashion Jeans

Luke Fashion Jeans

Trendigt smala tvättade jeans för herr. Blandning med elastan gör denna modell rör...

488,00 kr
So Denim
Sophia Fashion Jeans

Sophia Fashion Jeans

Trendigt smala tvättade jeans för dam. Blandning med elastan gör denna modell rörl...

488,00 kr
Paipa
Munskydd tvättbar

Munskydd tvättbar

Skyddande ansiktsmask av 100% bomull. Vit munskydd producerad i EU som försvarar m...

29,70 kr
Rollup Sober Covid-19 (svensk, med egen logga)

Rollup Sober Covid-19 (svensk, med egen logga)

För att minska smittspridning är det viktigt att de rekommendationer som kommit f...

990,00 kr


Med personlig service och stort engagemang når vi framgång tillsammans

I ett stort mediebrus kan det vara svårt att välja rätt profilprodukter. Vi har kunskapen och viljan att hjälpa Dig att nå rätt väg. Give aways, profilprodukter, promotionprodukter, eller som vi idag kallar det Produktmedia är en av de marknadskanaler som ger bäst effekt.