Företagspresenter och profilprodukter till låga priser. Här hittar ni våra pågående kampanjer vad gäller profilkläder, julklappar till personal, give aways, reklamprodukter mm. Beställning/förfrågan av kampanjprodukter görs till info@peneton.se, märk kampanjpris

Gymhandduk och flaska

Gymhandduk och flaska

En perfekt give away, sommarpresent eller kanske en start på friskvård. Uppmuntra personal och kunder att träna mer. Med denna svalkande handduk blir det mycket lättare. Handduken kommer i en plastflaska som är livsmedelsgodkänd. Används som sportflaska eller kanske som förvaring av värdesaker. Både handduk och flaska går att få med tryck.

Pennor i egen pantone

Pennor i er egen Pantone PMS-färg

Nu har ni chansen att få riktigt bra priser vid beställning av pennor i er egen pantone / PMS-färg. Förstärk profilen till max!

10% rabatt på alla nya sportflaskor

10% på nya sportflaskor

Nu kommer det nya snygga och praktiska modeller av sportflaskor. Utvecklade och tillverkade i Sverige. Just nu lämnar vi 10% rabatt på alla flaskor märkta med Nyhet i denna folder.

Mössa keps multiwear och strumpor

All in one

Beställ en kombo och spara pengar. Keps, mössa, multiwear och stumpor är alla riktigt bra och populära give aways. Beställ 2-3 produkter och få fri frakt. Beställ 4 produkter och få fri frakt och fri startkostnad.

Golfbollar med tryck

White label golf

Kvalitetsbollar till lågpris. Passa på och köp White label golfbollar med er egen logo. Få en plats i WLG INVITATIONAL på PGA i Bara.

Kampanj kassar med tryck

Bomullskassar från fabrik

Nu har ni möjligheten att skapa unika bomullskassar. När vi trycker kassarna direkt på fabrik innan vi syr ihop dem, kan vi trycka hela vägen ut i sömmen. Det går också bra att få sin unika färg. Vi har fokuserat på återvunnen bomull och Fairtrade.

Varselkläder kampanj

Kampanj varsel

Arbetskläder som syns. Ett komplett paket med varselkläder. Nu till mycket lågt pris. Projobs kläder står för god kvalitet.

Arbetskläder kampanj

Kampanj arbetskläder

Vi har satt ihop ett paket med arbetskläder till riktigt lågt pris. Slå till direkt. Kontakta oss för prover mm. Projobs kläder står för god kvalitet.

Golfbollar med tryck billigt

White label logoboll

Nu kan ni köpa tourbollar till lågt pris. White label golf har tagit fram ett sortiment med golfbollar i absoluta toppklass. Prova och vi lovar att ni inte blir besvikna. Obs! från 6 dussin med tryck.

Craft kampanj kläder

Craft kampanj kläder

Passa på och köp in kvalitetskläder till lågpris. Just nu har vi extrapris på flera favoriter från Craft. Klä upp er personal med pikétröjor, jackor, regnställ, fleece, hoodies mm. Vi hjälper er med tryck eller brodyr på era profilkläder. När kläder från Craft är så här billigt, finns risk för slutförsäljning. Skynda att fynda!

J.Harvest & Frost Red Bow 26

J.Harvest & Frost Red Bow 26

Populära kvalitetsskjortor från J.Harvest & Frost. Skynda att fynda innan lagret är slut. J. Harvest & Frost har nu öppnat nya butiken på Stureplan. Men ni som företag har möjligheten att dressa upp ert företag via oss. Vi kan märka era skjortor med brodyr eller annan lämplig märkning.

Orange profilprodukter

Vilken färg är du?

Det känns bra med tillhörighet. Oavsett om det gäller företaget eller favoritlaget är profilfärgen viktig.

Bruk Kosta Boda

Bruk på kontoret

Gör snyggt i ert fika- eller konferensrum. Kosta Boda har tagit fram en snygg serie som heter Bruk. Serien har snabbt blivit mycket populär. Färdiga förslag för ert företag. Med eller utan logga blir det här en snygg detalj på ert företag.

Vi kan kassar

Vi kan kassar

Fråga dig själv -
Om du skulle få möjligheten att göra en helt egen kasse - Hur skulle den se ut då?
Allt kan anpassas!

Skjortkampanj Red bow 21

J. Harvest & Frost Red Bow 21

Kvalitetsskjortor från J.Harvest & Frost till lågt pris. Red Bow 21, först till kvarn. Risk för slutförsäljning.

Red bow 28

J.Harvest & Frost Red Bow 28

Billigast på skjortor från J.Harvest & Frost? Passa på och beställ skjortor till personalen. Väldigt sköna skjortor i hög kvalitet.

Craft kampanj

Craft Breakeaway & Radiate

Breakaway Jersey Jacket är tillverkad i ett mjukt jerseymaterial med borstad insida. Mycket skön.
Radiate är en modern träningströja designad för aktiva individer som tränar för att må bra. Finns både som kort- och långärmad och den är gjord i funktionella material inklusive ett präglat material i axelpartiet.

Möteskampanj muggar och glas

Kampanj till fikarummet

Gör som många andra! Beställ vår kampanj med komplett paket till konferens- eller fikarummet. Muggar, glas, termoskanna, karaff samt bricka.

Disktrasa med tryck

Disktrasa med tryck

10% rabatt på våra miljövänliga disktrasor. Vi trycker med hög kvalitet och levererar snabbt! Så passa på nu och handla till kanonpris!Våra varumärken

Tillsammans med rätt varumärke bygger ni er egen profil och identitet. Vi väljer noga ut varumärken som vi vet att vi kan stå för och som gör oss och våra kunder rättvisa. Vi jobbar bland annat med Craft, Cutter & Buck, Nimbus, Orrefors, Titleist, Newport mfl.

Sveriges största utbud av profilkläder och reklamprodutkter

Många fina produkter. Klicka på det varumärke du är intresserad av så sorterar den efter ditt val. Kontakta oss gärna vid frågor

Nyheter

Leif Mannerström
Mannerströms Stora Termos

Mannerströms Stora Termos

Den perfekta termosen till jakt - vildmarksliv- resan eller när du ligger på stran...

Från 360,00 kr
Leif Mannerström
Mannerströms Ugnsform & Kökshanddukar

Mannerströms Ugnsform & Kökshanddukar

Elegant och stilren rund ugns/gratängform med handtag i finaste stengods. Insidan ...

Från 298,00 kr
Leif Mannerström
Mannerströms Mandolin & Lökhack

Mannerströms Mandolin & Lökhack

Mannerströms lätthanterliga lökhackare av hög kvalité. Hackar lök, färska kryddor ...

Från 498,00 kr
Leif Mannerström
Mannerströms Kvarnar & Kökshanddukar

Mannerströms Kvarnar & Kökshanddukar

Elegant salt och pepparkvarn av högsta kvalitet. Kvarnarna har en matt lackad fini...

Från 298,00 kr


Med personlig service och stort engagemang når vi framgång tillsammans

I ett stort mediebrus kan det vara svårt att välja rätt profilprodukter. Vi har kunskapen och viljan att hjälpa Dig att nå rätt väg. Give aways, profilprodukter, promotionprodukter, eller som vi idag kallar det Produktmedia är en av de marknadskanaler som ger bäst effekt.