Företagspresenter och profilprodukter till låga priser. Här hittar ni våra pågående kampanjer vad gäller profilkläder, julklappar till personal, give aways, reklamprodukter mm. Beställning/förfrågan av kampanjprodukter görs till info@peneton.se, märk kampanjpris

Paraplyer med tryck billigt

Billiga Paraplyer med tryck

Nu erbjuder vi sex populära paraplyer med tryck till väldigt låga priser. Billigare än så här blir det inte. Paraplyer från 33,80 med tryck. Skynda och beställ! så ni och era kunder slipper bli blöta i höst. Paraply är en smart reklamprodukt som håller länge och syns vid många tillfällen. Ring eller skicka ett mejl om vilken modell ni är intresserad av, så gör vi en skiss.

Craft piké kampanj

Craft piké kampanj

Populär pikétröja från Craft. Finns i många färger. Tillverkad i funktionell polyester. Elegant Craft brodyr på ena ärmen. Lämpligt att sätta egen logo på den andra ärmen, bröstet eller nacken.

Mannerströms gåvokort

Mannerströms Gåvokort

Mannerströms gåvokort av TINGS har varit en riktig storsäljare de senaste åren. Samarbetet med Leif Mannerström har utvecklat sortimentet och i år är medgåvorna ännu bättre än tidigare. Ta en titt i broschyren och se vilken som blir er favorit i år. Men bestäm er i god tid så ni får den bonusgåva ni önskar. Det är stor efterfrågan då priset är väldigt bra. Gåvokort + Medgåva = 360:- plus frakt. Här beställer ni era gåvokort!

Jacka och fleece kampanj

Vattentät jacka & Snygg fleecejacka

Nu har ni möjlighet att klä upp er personal till ett väldigt förmånligt pris. Vattentät skaljacka och snygg varm fleecejacka som man enkelt kan knäppa ihop. Skaljackan är mycket mjuk och skön i materialet jämfört med andra skaljackor. Dessutom är den helt vattentät, men ändå med andasfunktion. Självklart kan vi trycka eller brodera er logotyp på plaggen. Passa på, kampanjen gäller t.o.m 31/10. Beställ gärna låneprover om ni är osäkra på storlekar.

Mössor med logga

Gör coolaste mössan!

Vi gör de snyggaste mössorna med er logotyp. Hur vill ni att ert företag, förening eller organisation ska uppfattas. Vi specialtillverkar mössor så de fångar er identitet. Mössor med tryck, brodyr, insticka logo eller vävd aplikation. Vi anpassar oss efter er och hjälper er med skisser som passar er och er budget. Skicka bara in er logotyp så kommer vi med förslag.

Vi kan kassar

Vi kan kassar

Fråga dig själv -
Om du skulle få möjligheten att göra en helt egen kasse - Hur skulle den se ut då?
Allt kan anpassas!

Craft t-shirt kampanj

Craft T-shirt kampanj

Bra pris på populär funktionströja. Ladda upp inför höstens friskvårdsaktiviteter. Många färger, dam och herr.

Keps med reflex kampanj

Snygg keps med reflex

Perfekta kepsen. Svart och elegant på dagen, Reflekterande på kvällen. Grym passform. Helt klart den snyggaste kepsen med reflex. Köp nu till kampanjpris.

Flaggor med tryck

Ladda upp med flaggor inför hösten!

Vi säljer företagsflaggor av hög kvalitet till lågt pris. Under hösten då vindarna tar i är en reklamflagga ett snyggt och effektivt sätt att synas på. Vi har alla standardstorlekar och kan även tillverka specialstorlekar om så önskas.

Craft Rea Lagerrensning

Craft Lagerrensning!

Vi har sänkt priset på utvalda softshelljackor, regnjackor, fleecetröjor och utgående väskor från Craft. Passa på att fynda märkesvaror till lågpris. Vill ni ha brodyr eller tryck löser vi det så klart. Kampanjerna gäller så långt lagert räcker. Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar.

Jacka med brodyr

Jacka - Vi bjuder på brodyr

Just nu bjuder vi på en bröst- eller ärmbrodyr på denna jacka. Passa på att dressa upp er organisation. Brodyr och mönsterkort ingår. Minsta beställning för kampanjpris är endast 5st. Gäller t o m sista november 2017. Te närmare titt på denna snygga profiljacka

Förkläde i skinn, bästa julklappen

Julklappstips Förkläde i skinn

Ett mycket fint förkläde i buffelskinn. Det här blir garanterat en uppskattad gåva. Märkning med logotyp är möjligt. Om intresse finns, beställ omgående! Begränsad upplaga som förväntas ta slut inom kort.

Arbetskläder hantverk kampanj

Arbetskläder Hantverk Kampanj

Passa på och beställ nya arbetskläder! Ett helt paket med byxa, jacka, t-shirt, sweatshirt och mössa som klarar kylan i höst och vinter. Billiga yrkeskläder av högsta kvalitet. Ord pris upp till 3770:- nu endast 2395:-.
Vi har en stor bredd av arbetskläder.

Yrkeskläder varsel kampanj

Arbetskläder Varsel Kampanj

Nu har ni en unik möjlighet att fräscha upp företaget. Ett komplett paket av varselkläder i högsta kvalitet. Varseljacka, varselbyxa, varseltröja, varselmössa och t-shirt. Ord pris upp till 3587:-, nu endast 2395:-. Riktigt prisvärda varselkläder av bästa kvalitet.

Julklappstips safewallet plånbok RFID

Julklappstips Safewallet

En julklapp som funkar både till kunder och personal. En RFID säker plånbok i aluminium och konstläder som förhindrar skimming.
Med ett lätt tryck poppar korten upp och blir lättillgängliga. En plånbok som riktigt exklusiv ut.

Joyful giftcard

Joyful giftcard

Joyful giftcard är julklappen som mottagaren själv får välja. Ett gåvokort fullt med fina gåvor. Design från Kosta Boda, Orrefors, Saga form, kläder från Craft, Cutter & Buck mm. Till 360 kortet ingår det även en exklusiv medgåva till varje kort.

Keps Kampanj!

Snygga kepsar till kampanjpris

Exklusiva kepsar till oslagbara priser. Vi gör snygga brodyrer, tryck mm. Skicka era logotyper på tar vi fram designförslag.Våra varumärken

Tillsammans med rätt varumärke bygger ni er egen profil och identitet. Vi väljer noga ut varumärken som vi vet att vi kan stå för och som gör oss och våra kunder rättvisa. Vi jobbar bland annat med Craft, Cutter & Buck, Nimbus, Orrefors, Titleist, Newport mfl.

Sveriges största utbud av profilkläder och reklamprodutkter

Många fina produkter. Klicka på det varumärke du är intresserad av så sorterar den efter ditt val. Kontakta oss gärna vid frågor

Nyheter

Matogram silver LIMITIED EDITION OCAY

Matogram silver LIMITIED EDITION OCAY

Vårt populära Gåvokort, Matogram, är fyllt med delikatesser. En blandning av godsa...

Luksuseske Platina

Luksuseske Platina

Luksuseske Platina Spanske smaksrike og lufttørkede pølser med kraftig smak, god t...

Från 1499,00 kr
Store Minglebuffé

Store Minglebuffé

Diverse pølser, krydrede ølpølser og lufttørket salami i ulike former med godt til...

Från 690,00 kr
Matterhorn®
Matterhorn - 3 IN

Matterhorn - 3 IN

Detta är en teknisk tre-i-en skaljacka med ett vattentätt A.B.T membran som andas ...

Från 1052,00 kr


Med personlig service och stort engagemang når vi framgång tillsammans

I ett stort mediebrus kan det vara svårt att välja rätt profilprodukter. Vi har kunskapen och viljan att hjälpa Dig att nå rätt väg. Give aways, profilprodukter, promotionprodukter, eller som vi idag kallar det Produktmedia är en av de marknadskanaler som ger bäst effekt.