Kataloger

D & J

D & J

D & J har varumärken som lyfter ditt företag. Sommarpresenter, kylväskor, handdukar, tygkassar, paraplyer, knivar, grytor mm. Varumärken som Lord Nelson, Queen Anne, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk och nya märket Orrefors Hunting med bl a tuffa grillverktyg och rejäla kylväskor.

8848

8848 Klädkatalog

Nu har vi utökat sortimentet från 8848. Produkterna i katalogen passar utmärkt för att stärka er profil. Vi hjälper er självklart med tryck eller brodyr av er logotyp. 8848 för den kräsne företagaren.
Spana in de populära jackorna Sculpt och Alina

PTS Promotion

PTS Promotion

Vår stora leverantör av muggar, termosar, termosmuggar och vattenflaskor med tryck. Kända varumärken som Vildmark och Thermos säkrar för god kvalitet och nöjda kunder i alla led.

Only Design med varumärken som Gynning Design, Leila -General Store, Bon coca, Georg Jensen mfl

Only design

Only Design med varumärken Georg Jensen, Normann Copenhagen, Boncoca, Bodum, Leilas General Store, Blomus, Gynning Design, Hamptons Company, Edward Hayes, Eldstickan, Pure Culture, Majas Cottage, VITA, JALO, Victorian, ByONLY, LaBoul, BOXinBAG, Black + Blum, Champion, Dream of Sweden & ONLY GIFTS

Sagaform profilprodukter och julklappar

Sagaform för företag

Sagaforms stora katalog med profilerade gåvor. Varför inte lyfta fikarummet med kaffemuggar från Sagaform.

Sagaform Sommarpresenter

Sagaform Sommarpresenter

Här hittar ni många bra förslag på sommarpresenter. Sagaform har satt ihop färdiga paket med kylväskor, vattenflaskor, picknickplädar, termosar, picknickglas mm.

Tings sommarpresenter med Leif Mannerström

Tings Sommar med Leif Mannerström

Uppskattade julklappsförslag från Leif Mannerström.

Orrefors Kosta Boda

Orrefors & Kosta Boda

Uppskattade gåvor från två av Sveriges mest kända varumärken. Kolla lite extra på Orrefors nya klockserie O-time. Väldigt vackra. Perfekt som avtackning, jubliar, minnesgåva. Produkter framtagna av kända formgivare och tillverkade för att sätta lite guldkant på tillvaron. Varför inte köpa in storsäljaren Bruk till ert personalrum.

Portia accessoarer

Portia accessoarer

Allt sitter i detaljerna. Sätt er egen prägel på er uniform. Med rätt accessoarer sticker ni ut och förmedlar ert företags identitet. Vår leverantör Portia har ett brett utbud av slipsar, flugor, bälten, hängslen, halsdukar, armband, näsdukar mm.

Badlakan och andra produkter med egen logo

Specialproduktion av handdukar mm

Handdukar med specialproduktion som logotyp i brodyr, tryck eller invävt mönster. Ni kan också få er egen fleecepläd eller brandfilt med önskad design.

Flaggor och Expo material

Flaggor och expomaterial

Här har vi samlat en del av våra flaggor och expo material. Hittar ni inte det ni söker här är det bara att kontakta oss. Vi har tillgång till ett stort utbud av expomaterial.

Miljövänliga kostymer från Tailor

Tailor Repeat, miljövänliga kostymer

TAILOR`s prisvinnande serie REPEAT, är perfekt för er som jobbar långa dagar och ändå vill se representativa ut.
Sammansättningen av ull som bas och återvunnen polyester samt elastan gör den både slitstark och följsam men även tålig mot fukt o väta.
REPEAT kostymens material är en blandning av NEWLIFE Polyester från insamlade PET-flaskor i medelhavet tillsammans med Virgin wool / Merinowool (mulesing free) och elasthan-stretch för högre komfort.
Helt enkelt miljövänliga kostymer.

Tailor Security

Tailor Security

Vi kan erbjuda ett helt sortiment av kläder till ordningsvakter och väktare. Här ser ni ett smakprov av lite mer dressade kläder som t ex kostym för ordningsvakter. Men vi har många fler produkter inom Security utöver detta.

Ernst sommarpresenter företag

Ernst sommarpresenter

I den här lilla katalogen hittar ni gåvor som passar både till personal och kunder. Ernst Kirchsteiger har en känsla för form som passar i alla hem. Med mjuka värden och enkelt formspråk blir det en present med omtanke. Vi har fått möjligheten att erbjuda Ernst produkter och gåvokort till väldigt låga priser. Ta en titt!

Seven Seas skjortor

Seven Seas Skjortor

Seven Seas Copenhagen är en av de ledande leverantörerna av skjortor till den kvalitetsmedvetna konsumenten. Under tre generationer har familjeföretaget haft kvalitet och design som riktmärke i deras utveckling.

Idag samarbetar Sevens Seas team med några av världens bästa textileverantörer i utveckling av högkvalitativa och moderna konstruktioner.

Deras strykfria skjortor är populära som företagskläder. Vi broderar eller trycker er logotyp om ni önskar. Fråga oss om offert.

D och J med tryck

D & J med tryck

Väl utvalda give aways i olika prisklassar. För enkelhetens skull finns pris inklusive tryck.Våra varumärken

Hos oss hittar du många välkända varumärken inom profilbranschen. Vi utökar regelbundet vårt sortiment med nya attraktiva varumärken som våra kunder efterfrågar.

Unika produkter till fantastiska priser

Klicka på någon av våra varumärken för att se alla fantastiska produkter som erbjuds. Har du några frågor kan du alltid kontakta oss.

Nyheter

Bomullspåse 145g, Natur

Bomullspåse 145g, Natur

Klassiska bommullspåsar som passar bra i dagens samhälle. Med sin slitstyrka kan p...

Från 18,00 kr
Reisenthel
Foldabletrolley dots

Foldabletrolley dots

Fällbart i tre olika sätt för enkel förvaring: En sann arbetshäst! Huvudfacket st...

Från 380,00 kr
Ostbrickan

Ostbrickan

Information Innehåll: Apenzeller hårdost 170g Gruyere hårdost 150g Brie 125g Rödki...

Från 359,00 kr
Lilla Lyxkorgen KYLD

Lilla Lyxkorgen KYLD

Att få läcker mat är alltid lika uppskattat och välkommet. Lilla lyxkorgen är fyll...

Från 1390,00 kr


Ett personligt samarbete

I ett tuffare affärsklimat med global konkurrens blir den personliga servicen avgörande. Det räcker inte att synas, du måste gillas och därmed välja rätt produkter för din marknadsföring.