MANNERSTRÖMS GÅVOKORT, KOKBOK OCH EN EXKLUSIV PEPPARKVARN

Det här är ett gåvokortspaket från Mannerström som vi sålt många tusen exemplar av de senaste åren. Gåvokortet kommer tillsammans med en klassisk pepparkvarn i färg av koppar. Kvarnen har ett keramiskt verk av hög kvalitet. Vi tycker att pepparkvarnen har en bra storlek för hemmaköket, 21 cm hög. Förutom en fin pepparkvarn ingår dessutom en av Leif Mannerströms kokböcker. Välj mellan ”Leifs Mat” eller ”Leifs Utvalda”. Rejäla inbundna böcker på 168 sidor där Mannerström har valt ut favoritrecept och annat trevlig. Kortet kommer separat med bonusgåvan. Vid större antal skicka offertförfrågan. Vi har sveriges bästa priser på Mannerströms gåvokort vid stora volymer. Vi på Peneton har sålt Mannerströms gåvokort i många år och är en av landets största leverantörer av detta kort.

Så här fungerar Mannerströms gåvokort. Ni beställer det antal gåvokort ni önskar, med önskad medgåva - Välj mellan 11st exklusvia medgåvor. Ni lämnar över gåvokortet tillsammans med medgåvan till mottagaren. Mottagaren blir så klart mycket glad för den fina medgåvan, och kan dessutom välja ytterligare en exklusiv gåva av från gåvokortet som sedan skickas hem till honom/henne. Vi skickar gåvan med DHL till närmsta utlämningsställe och mottagaren får ett sms när det är dags att hämta. Leverans sker inom 2 veckor från det att man gjort sitt val. Nytt för i år är att nan registrerar sitt val på hemsidan som finns angivet på gåvokortet. Mycket enkelt! Frakt och hanteringskostnad tillkommer med 79.-/gåvokort.

Vi kallar detta gåvokort med medgåva: GÅVA 1
Art.nr. 8031 Med kokbok Leifs Utvalda Pris från 290:-
Art.nr. 8051 Med kokbok Leifs Mat Pris från 290:-
Här kan ni se hela sortimentet av Mannerströms gåvokort

Ni hittar fler av Tings gåvokort här


Priser
Antal 1 300
Pris/st 360,00 290,00
Hos oss vågar du handla online
   Vi har alltid personlig kontakt med våra kunder. Allt för att ni ska känna er trygg i er beställning. Vi hjälper er om ni är osäkra på produkt eller märkning. Vi har över 10 års erfarenhet av profilprodukter.
   Vid tryckorder får ni alltid en skiss/korrektur för godkännande innan tryck så ni ser hur resultatet blir.

Beräkna pris

Antal  (Minsta antal 1 st)
Välj bok

Totalt pris
kr


Prisspecifikation
Vad Antal Pris/st Total
TOTAL
Fråga oss om produkten

st

   0708-10 72 11
   info@peneton.se