MANNERSTRÖMS GÅVOKORT MED KÖTT- & GRILLBESTICK 12- DELAR

Det här blir garanterat en omtyckt julklapp. Vår storsäljare Kött och grillbestick från Mannerström kommer nu tillsammans med ett exklusivt gåvokort. Otroligt mycket för pengarna. Ord pris för grillbesticken är 298:-, dessutom får mottagaren välja något från gåvokortet av ett värde av 498:-. Två julklappar i en.

Vid större förfrågningar, fråga efter offert! Vi på Peneton har sålt Mannerströms sortiment i många år och är en av landets största leverantörer av detta kort. Vi har sveriges bästa priser på Mannerströms gåvokot, speicellt vid större antal.

Så här fungerar Mannerströms gåvokort. Ni beställer det antal gåvokort ni önskar, med önskad medgåva - Välj mellan 11st exklusvia medgåvor. Ni lämnar över gåvokortet tillsammans med medgåvan till mottagaren. Mottagaren blir så klart mycket glad för den fina medgåvan, och kan dessutom välja ytterligare en exklusiv gåva av från gåvokortet som sedan skickas hem till honom/henne. Se här vad man kan välja i gåvokortet. Vi skickar gåvan med DHL till närmsta utlämningsställe och mottagaren får ett sms när det är dags att hämta. Leverans sker inom 2 veckor från det att man gjort sitt val. Nytt för i år är att nan registrerar sitt val på hemsidan som finns angivet på gåvokortet. Mycket enkelt! Frakt och hanteringskostnad tillkommer med 79.-/gåvokort.

Vi kallar detta gåvokort med medgåva: GÅVA 6
Art.nr. 8098
Här kan ni se hela sortimentet av Mannerströms gåvokort

Vi vill också visa er MANNERSTRÖMS GÅVOKORT, KOCKKNIV OCH SKÄRBRÄDA


Priser
Antal 1 300
Pris/st 360,00 290,00
Hos oss vågar du handla online
   Vi har alltid personlig kontakt med våra kunder. Allt för att ni ska känna er trygg i er beställning. Vi hjälper er om ni är osäkra på produkt eller märkning. Vi har över 10 års erfarenhet av profilprodukter.
   Vid tryckorder får ni alltid en skiss/korrektur för godkännande innan tryck så ni ser hur resultatet blir.

Beräkna pris

Antal  (Minsta antal 1 st)

Grillbestick och Mannerströms gåvokort


Totalt pris
kr


Prisspecifikation
Vad Antal Pris/st Total
TOTAL
Fråga oss om produkten

st

   0708-10 72 11
   info@peneton.se