Look Grip med Metallklips

Look Grip med metallklips är en riktig kvalitetspenna. En utvecklad variant av vår populära Look. Look Grip har fått ett skönt gummigrepp för bättre känsla och ergonomi. Look grip med metallklips är en penna som företag och organisationer stolt kan sätta sin logotyp och budskap på. Den är skön att skriva med, har en bläckpatron som håller hela 4000 meter och en spets av nysilver och kula av tungstenskarbid. ISO-kompatibelt tyskt bläck. Många gillar den här pennan för att den känns rejäl och alltid fungerar. En extra omtyckt detalj är den knottriga delen där man klickar fram spetsen. En annan kvalitetspenna med gummigrepp är Ballograf epoca grip. En svensktillverkad penna som blivit en designklassiker, här extrautrustad med gummerat grepp.

Peneton har Sveriges största utbud av pennor med tryck. På hemsidan har vi valt ut de som vi säljer mest av. Vi har delat in våra pennor i kategorier för att ni lättare ska hitta. Reklampennor, designpennor, touchpennor, blyertspennor, stiftpennor, miljöpennor, överstrykningspennor, specialpennor, pennset. Hittar ni inte den modell eller färg ni söker är det bara att höra av sig via e-post eller telefon. Vi har tusentals fler varianter, så vi har garanterat den modell av penna du söker.


Priser
Antal 500 2000
Pris/st 11,10 10,50
Hos oss vågar du handla online
   Vi har alltid personlig kontakt med våra kunder. Allt för att ni ska känna er trygg i er beställning. Vi hjälper er om ni är osäkra på produkt eller märkning. Vi har över 10 års erfarenhet av profilprodukter.
   Vid tryckorder får ni alltid en skiss/korrektur för godkännande innan tryck så ni ser hur resultatet blir.

Beräkna pris

Antal  (Minsta antal 500 st)
Märkning
Produktfärg

Vit


Totalt pris
kr


Prisspecifikation
Fråga oss om produkten

st

   0708-10 72 11
   info@peneton.se



Artikelnummer 0122 M SI-0001
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.