USB-minne Kub

Usb minne med gratis gravyr. Just nu har vi extra bra pris på vårt usb-minne Kub med hela 16 GB minne. Dessutom bjuder vi på gravyr av er logotyp eller budskap. Kub finns i flera färger att välja bland. Gäller t.o.m 31/12 2017

Kub är ett litet usb minne, bara 3 cm lång. Tack vare den roterande öppningsfunktion är detta usb-minne litet och funktionellt. Fäll ut det när det ska användas i datorn och fäll sedan ihop det för att det ska skyddas och ta mindre plats. Fästs enkelt i en nyckelring eller nackband. Kub tillverkas hos vår europeiska tillverkare av kvalitets usb-minnen. Kort leveranstid på 1-2 veckor med gravyr. Minnena har snabb läshastighet och dessutom livstids garanti. Usb minne är en omtyckt reklamgåva och vi graverar er logotyp eller budskap på den färgade delen i aluminium.


Priser
Antal 50
Pris/st 65,00 99,00
Hos oss vågar du handla online
   Vi har alltid personlig kontakt med våra kunder. Allt för att ni ska känna er trygg i er beställning. Vi hjälper er om ni är osäkra på produkt eller märkning. Vi har över 10 års erfarenhet av profilprodukter.
   Vid tryckorder får ni alltid en skiss/korrektur för godkännande innan tryck så ni ser hur resultatet blir.

Beräkna pris

Antal  (Minsta antal 50 st)
Produktfärg

USB minne Kub


Totalt pris
kr


Prisspecifikation
Vad Antal Pris/st Total
TOTAL
Fråga oss om produkten

st

   0708-10 72 11
   info@peneton.seArtikelnummer W100-1
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.