Kataloger

Topp 100 julklappar från D & J

100 utvalda julklappsförslag

Utvalda julklappsförslag från Orrefors Hunting, Queen Anne, Lord Nelson m fl. Flera av produkterna är till kampanjpris!

Stelton kampanj

Stelton julkampanj

Snygga färger av klassikern EM77, termoskannan alla bör ha i några färger. Stelton och Rigtig har också fina vattenflaskor och termosmuggar blir snygga med er logotyp. Hör av er så hjälper vi er med förslag på tryck.

Peneton höst och jul 2021

Peneton Höst och Jul 2021

Här har vi samlat lite av hösten och julens storsäljare och kampanjer. Bläddra i katalogen och hittar er vinterjacka eller julklapp!

Craft nyheter hösten 2021

Craft nyheter höst 2021

Kolla in Crafts nyheter för hösten 2021! Grymt snygga jackor till ert företag.

Julklappsförslag från Sagaform

Julklappsförslag från Sagaform

Färdiga paket från Sagaform. Enkelt att välja bland flera bra julklappsförslag.

Vinga höst och jul

Vinga höst och jul

Vinga är en av våra huvudleverantörer av julklappar, väskor, frotté, vattenflaskor och övriga företagspresenter. Många av Vingas produkter går att få med gravyr, brodyr eller tryck. En termos med graverad logotyp är något som blir ett fint minne för era anställda, i många år framöver.

Julklappar från kända varumärken

Gåvokatalogen

Här hittar ni många fina gåvor från välkända varumärken som KitchenAid, Holm, Bitz, Gense m fl. Perfekta julklappar till era anställda.

House of regalo julklappar

House of Regalo

Prisvärda julgåvor av hög klass. House of Regalo har valt ut produkter som passar bra som julklapp till personal och kunder. Mycket för pengarna.

Sagaform höst och jul 2021

Sagaform höst och jul 2021

Här hittar ni många bra förslag på höstpresenter och julklappar. Sagaform har satt ihop fina julklappsförslag.

D & J

D & J

D & J har varumärken som lyfter ditt företag. Julklappar, kylväskor, handdukar, tygkassar, paraplyer, knivar, grytor mm. Varumärken som Morberg, Lord Nelson, Queen Anne, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk och nya märket Orrefors Hunting med bl a tuffa grillverktyg och rejäla kylväskor.

Oljor och annat gott, fina julgåvor i form av mat.

Exklusiva matgåvor

Ge bort något speciellt. Lyxiga matgåvor är alltid uppskattat.

Julgodis

Julgodis

Godis hör julen till. Här hittar ni godissäckar och rejäla receptionskorgar. Ta hem till familjen eller ställ i fikarummet.

J Harvest & Frost skjortor och kostymer

J Harvest & Frost

Söker ni skjortor, jackor, kavajer och byxor av högsta kvalitet är det J. Harvest och Frost som gäller. Vi på Peneton har stor erfarenhet av att hjälpa kunder att hitta sina dressade kläder för mässa och besök.

Cutter & Buck kläder

Cutter & Buck

Cutter & Buck är en av våra favoritleverantörer när det gäller pikétröjor, jackor och stickat. De har också ett mycket populärt sortiment som passar vid t ex golftävlingar. Ni måste kolla in storsäljaren bland piké Advantage polo Ta också en extra titt på de fina regnkläderna.

Craft

Craft

Craft tillverkar kläder för den som har krav på stil och funktion. Vill ni att ert företag ska förknippas med kvalitet och kanske ge ett lite sportigare intryck, ja då är Craft rätt val. Ni hittar även kläder för er friskvård på företaget. Kanske personalen ska ställa upp i ett löp-, skid- eller cykellopp, då dressar vi upp er med snygga kläder och trycker era logotyper och namn på dräkterna. Vi har också kläderna för padel och andra sporter.

Tings julkatalog med Markus Aujalay

Tings Jul med Markus Aujalay

Kolla in Markus Aujalays nya köksserie och Tings Travels snygga väskserier. Bl a padelväska. Även ett nytt gåvokort med Markus Aujalay.

Orrefors Kosta Boda vår och sommar

Orrefors & Kosta Boda

Uppskattade gåvor från två av Sveriges mest kända varumärken Kosta Boda och Orrefors. Kolla lite extra på Orrefors klockserie O-time. Väldigt vackra. Perfekt som avtackning, jubilar, minnesgåva. Produkter framtagna av kända formgivare och tillverkade för att sätta lite guldkant på tillvaron.

D och J med tryck

D & J med tryck

Väl utvalda give aways i olika prisklassar. Parplyer, kylväskor, flaskor, termosar mm. För enkelhetens skull finns pris inklusive tryck.

Rosendahl utvalda kampanjer

Rosendahl Utvalda

Ge bort en lyxig gåva till personal och kunder. Rosendahl group har kända varumärken till rätt pris. Vad sägs om Holme Gaard, Arne Jacobssen, Kay Bojesen m fl.
I den här foldern hittar ni utvalda favoriter och kampanjer. Vill ni se mer kan ni kolla in stora katalogen med många exklusiva produkter.
Se även vår stora katalog från Rosendahl design Group

Nimbus kläder med klass

Nimbus

Kolla in hösten och vinterns jackor från Nimbus. Här hittar ni jackor för business, nöje och fritid. Jackor av hög klass med smarta detaljer och rätt stil.

Teejays kläder

Tee Jays

När ni är ute efter profilkläder till ert företag som ska ha samma stil som ni hittar i modebutikerna. Då är det Tee Jays som gäller. Pikétröjor i världsklass och jackor som är väldigt populära och prisvärda. Dessutom finns många av modellerna i ekologisk bomull och fler modeller byts ut efter hand. Vi hjälper er med skisser på era kläder. Så skicka in er logga och vilka kläder ni önskar skiss på, så får ni tillbaka designförslag inom kort.

Texet med Harvest

Texet

Texet united med varumärken som Harvest, J. Harvest & Frost, Printer och MacOne. Allt från billigare kampanjplagg till skjortor, jackor och kostymer i absoluta toppklass.

Seven Seas skjortor

Seven Seas Skjortor

Seven Seas Copenhagen är en av de ledande leverantörerna av skjortor till den kvalitetsmedvetna konsumenten. Nu har de även utökat med extremt sköna pikéttröjor och stickat

Under tre generationer har familjeföretaget haft kvalitet och design som riktmärke i deras utveckling.

Idag samarbetar Sevens Seas team med några av världens bästa textileverantörer i utveckling av högkvalitativa och moderna konstruktioner.

Deras strykfria skjortor är populära som företagskläder. Vi broderar eller trycker er logotyp om ni önskar. Fråga oss om offert.

PTS Promotion

PTS Promotion

Vår stora leverantör av muggar, termosar, termosmuggar och vattenflaskor med tryck. Kända varumärken som SIGG, Vildmark, Buffé och Thermos säkrar för god kvalitet och nöjda kunder i alla led. Missa inte våra storsäljare bland muggar med tryck Emma och Svea.

Tracker ryggsäckar, jackor mm

Tracker

Tracker från Norge är kända för sina jackor och rejäla ryggsäckar. Väskor som passar lika bra i storstaden som på tur i fjällen. Ryggsäckar för löpning och cykling med vattenblåsa, värmande dunjackor, reflekterande vinterjackor mm.

Id profilkläder

ID profilkläder

Id står för mycket bra kvalitet när det gäller profilkläder och lätta arbetskläder för serviceyrken som vård, butik och restaurang.

Kläder för kök

Kläder för köket

Nybo Workwear som är dansk Kunglig Hovleverantör har tagit fram en ny serie för kockar, kökspersonal och serveringspersonal. Nybo är kända för smarta detaljer och funktioner. Kontakta oss så tar vi fram ett upplägg som passar just ert företag.

Specialdesign av kläder, kepsar och mössor

Specialdesign

Ta en titt på vad vi kan göra när det gäller specialdesign av mössor, kepsar, väskor, kläder mm. Givetvis kan vi göra ännu mer än det här.

Texstar arbetskläder för alla yrken

Texstar för alla yrken

Tuffa arbetskläder, kostymer, kläder för väktare och mycket mer. Texstar har kläder för de flesta yrkesgrupper. Texstar stärker din profil. Självklart ordnar vi med tryck eller brodyr på era kläder.

Headwear kepsar, mössor mm

Kepsar, mössor mm

Grymt snygga kepsar och mössor. Med hjälp av senaste metoderna för märkning gör vi era kepsar och mössor till något extra. Tryck, brodyr, etikett mm. Självklart gör vi gratis skisser med er logotyp.

Godis med tryck

Godis med tryck

Vi har stor erfarenhet av godis med reklamtryck. Vi hjälper er gärna med skisser. Skicka in er logga så tar vi fram förslag.

Kläder för vård och klinik

Nybo Health & Care

Vi har kläder för vård, labb, kök, städ, klinik mm. Här får ni ett axplock av kläder från Nybo. Nybo är kända för smarta detaljer och bra materialval. Önskar ni Nybos stora katalog är det bara att höra av sig. Vi kommer gärna ut och tar fram förslag samt gör utprovningar.

Projob arbetskläder

Projob

Projob har arbetskläderna för ert arbete. Varsel, bygg, målning, fabrik etc. Kolla också på vår kampanjflik. Där hittar ni grymt bra erbjudande på arbetskläder från Projob

Hejco

Hejco

Hejcos mål är att alla ska kunna känna sig fina i sina kläder på jobbet. Oavsett om det är inom tandvård, äldrevård, kök eller hotell. Alla ska ha möjligheten att ha snygga och bekväma kläder. Här hittar ni allt från leggings till rockar och kostymer.

Jobman arbetskläder

Jobman

Kolla in Jobmans snygga och smarta arbetskläder. Varsel, hantverk, målare, service m fl, Jobman har kläder för alla tuffa yrken.

Xindao profilprodukter

Xindao Julklappar och profilprodukter

Här kan ni verkligen inspireras och komma på idéer för hur ni kan kommunicera och förstärka era budskap med profilprodukter. Se gärna den nya Impact serien med garanterat spårbara produkter med miljöfokus. Xindao har med sina innovativa idéer skapat många unika och omtyckta profilprodukter. Dessutom är Xindao väldigt duktiga på olika typer av tryck. T ex kan ni få många av profilprodukterna tryckta med varje persons namn och till och med packade och skickade hem till varje anställd.

Sportflaskor, isskrapor, muggar mm

Made in Bredaryd

Sportflaskor, isskrapor, sittunderlag, frisbees, skohorn, grillskrapor, flugsmällare, reflexer, kaffemuggar mm.

Only design

Only Design

Företagspresenter med stil. Cyklar från Cheetah, inredning från Blomus, design från Gynning, hörlurar från Urbanista, EL-scooter från Mi, ljusstakar från Georg Jensen mm.

Craft Team

Craft Teamwear

Craft har gjort en storsatsning av lagkläder som verkligen gått hem. Med rätt design och goda lagersaldon har de tagit många klubbar och landslag. Craft har idag många lag inom handboll, fotboll, innebandy, gymnastik, padel m fl. Nu har de även tagit fram en serie kläder för basket. Vi hjälper er att ta fram era lagkläder oavsett om ni är en större elitsatsande klubb eller om ni är ett kompisgäng som spelar i korpen, eller varför inte padelkläder till personalen. Snyggt när alla kommer i samma kläder mer er logotyp på.

Cottover miljövänliga profilkläder

Cottover Miljövänliga profilkläder

Om ni vill vara säkra på att göra det bästa miljövalet av profilkläder är det Cottover som gäller. Cottover är ett svenskt varumärke och har garderat sig med många certifieringar. Kläderna är inte bara miljövänliga i hela produktionsledet, de är även Fairtrade vilket borgar för att odlarna av bomullen och det lokala samhället har fått skäligt betalt och kan utvecklas. Cottover har certifieringar som GOTS, Faitrade, Svanen, Oeko-tex, Accord, Amfori BSCI, Textile Exchange, Clean Shipping. Läs gärna mer om de olika certifieringarna i katalogen.

Portia accessoarer

Portia accessoarer

Allt sitter i detaljerna. Sätt er egen prägel på er uniform. Med rätt accessoarer sticker ni ut och förmedlar ert företags identitet. Vår leverantör Portia har ett brett utbud av slipsar, flugor, bälten, hängslen, halsdukar, armband, näsdukar mm.

Miljövänliga kostymer från Tailor

Tailor Repeat, miljövänliga kostymer

TAILOR`s prisvinnande serie REPEAT, är perfekt för er som jobbar långa dagar och ändå vill se representativa ut.
Sammansättningen av ull som bas och återvunnen polyester samt elastan gör den både slitstark och följsam men även tålig mot fukt o väta.
REPEAT kostymens material är en blandning av NEWLIFE Polyester från insamlade PET-flaskor i medelhavet tillsammans med Virgin wool / Merinowool (mulesing free) och elasthan-stretch för högre komfort.
Helt enkelt miljövänliga kostymer.

Rosendahl design group stora katalogen

Rosendahl Stora katalog

Ge bort en lyxig gåva till personal och kunder. Rosendahl group har kända varumärken till rätt pris. Vad sägs om Holme Gaard, Arne Jacobssen, Kay Bojesen m fl. Se Rosendahl lilla foldern för kampanjer och utvalda favoriter som Holmegaards lanterna, Kay Bojesens Apa, Arne Jacobsens klockor mm.

Clique profilkläder

Clique profilkläder

Bred kollektion som innehåller klassiska basplagg. Clique har stor bredd av färger och storlekar. Några godbitar också som reflexjackor, reflexväskor, reflexmössor mm. Kolla även in nyheterna i ekologisk bomull och spun dyed.

Black hill väskor

Black Hill Väskspecialisten

Black Hill från Sverige har gjort sig kända som en riktig väskspecialist. Ryggsäckar, sportbagar, dataväskor mm. Alla med fantastisk kvalitet och många smarta detaljer.

Golf fiske mm med tryck

Golf, fiske, grill mm

Vi trycker produkterna för era personal och kundevent. Fiskedag med personalen, då passar det bra med ett fiskedrag med er egen logotyp. Golftävling, då passar det kanske med en greenlagare och lite peggar. Kolla in i katalogen det finns fler bra saker för utskick och möten inför vår och sommar.

Badlakan och andra produkter med egen logo

Specialproduktion av handdukar mm

Handdukar med specialproduktion som logotyp i brodyr, tryck eller invävt mönster. Ni kan också få er egen fleecepläd eller brandfilt med önskad design.

Flaggor och Expo material

Flaggor och expomaterial

Här har vi samlat en del av våra flaggor och expo material. Hittar ni inte det ni söker här är det bara att kontakta oss. Vi har tillgång till ett stort utbud av expomaterial.

Sandryds South West

Sandryds South West

Sandryds är kända för sina moderiktiga och sportiga profilkläder. Perfekt för att sätta profilering av ert företag. Några av de mest populära plaggen är Sandryds stretchbyxor.

Born in Sweden

Born in Sweden

Born in Sweden tar fram produkter som inte bara ska ha en funktion utan också en vridning som får dig att le. De är noga med att använda material som har lång livslängd och de försöker använda återvunnet råmaterial när det är möjligt. En produkt som snabbt blivit en klassiker är Stumpastaken. Stumpastaken är en unik ljusstake tillverkad i Sverige av 100% återvunnen aluminium. Den designades 1991 av Jonas Torstensson, som kom på den lysande designen av en helt återvunnen ljusstake, och där man kan låta ljus brinna ner helt till stumpen.

Rosa gåvor

Rosa gåvor

Rosa profilprodukter som stärker ert företags image. Jackor och väskor med detaljer i rosa, termosar, paraplyer, power banks, verktyg, ficklampor, klockor mm helt i rosa. Alla redo att tryckas med er logotyp. Det ska vara lätt att hitta rätt profilprodukt hos oss. Se ut dina rosa favoriter, skicka in er logotyp så gör vi skisser.

Joyful gåvokort

Gåvokort Joyful

Gåvokort med många val. Flera olika valörer på korten.

Turkosa gåvor

Turkos gåvor

Här hittar ni enkelt produkter som passar till en turkos profil på ert företag. Väskor med turkosa detaljer, tukos termos eller kanske hörlurar med turkos kontrast. Alla produkterna lämpar sig väl för märkning av er logotyp. Vill ni se hur det kan se ut. Mejla er logo och be om skisser från turkosa katalogen.

Blå gåvor

Blå gåvor

Har ni blått i er logotyp eller grafiska profil. Kolla in den här foldern där vi samlat favoriter bland give aways och profilprodukter. Samtliga går i blått på ett eller annat sätt och de är även lämpade för tryck av budskap och logga. Maila in er logotyp och skriv vilka produkter ni önskar skiss på, så hjälper vi er att hitta rätt.

Lila gåvor

Lila gåvor

Vi har gjort det enkelt för er att hitta produkter som följer er grafiska profil. I den här katalogen har vi samlat många olika give aways i lila. En del helt i lila, andra med lila som kontrastfärg. Termosar, väskor, kläder, ficklampor mm.

Gula gåvor

Gula gåvor

Att hitta gula produkter som har bra kvalitet och samtidigt är snygga är inte det lättaste. Men vi har samlat ett bra sortiment som gör det lätt för er. Högkvalitativa hörlurar som julklapp till personalen, paraply till kunder och kanske termosmuggar till snälla chaufförer. Vi har många gula produkter som stärker er profil på ett professionellt sätt.

Gröna gåvor

Gröna gåvor

Grönt är skönt! Ja och det är skönt för er när vi har samlat många give aways som går i grön profil. Svarta jackor och väskor med gröna detaljer, eller gröna termosar och hörlurar. Vi har många bra produkter som fungerar utmärkt att trycka er logo på. Vi hjälper er enkelt med era företagsgåvor och julklappar till anställda.

Röda gåvor

Röda gåvor

Att ha en stark profil är viktigt för igenkänning. Rött är en som är rolig att profilera. Helröda produkter som termosar och paraply sticker ut. Men det är också snyggt med en svart jacka eller väska med röda detaljer som matchar er logotyp. Vill ni se förslag är det bara att skicka in loggar så gör vi en skiss!

Orangea gåvor

Orange gåvor

Orange är en stark profilfärg. Det är lätt att skapa en snygg och tydlig profil. Vi har satt ihop några av våra favoriter som passar bra som gåvor från ditt företag. Jackor, paraplyer, väskor, termosar, klockor mm. Allt matchande till orangea logotyp.

Svarta och grå give aways

Svarta & grå gåvor

Svart och grå passar de flesta företag och profiler. Sobert och elegant. I den här foldern hittar ni många exklusiva give aways som går i svart eller grått. Alla passar lika bra att sätta logotyp på.

Ernst Alexis skjortor och stickat

Ernst Alexis skjortor och stickat

Ernst Alexis designar och tillverkar skjortor som passar den nordiska marknaden. Vi är medvetna och vet vad vi vill ha. Ernst Alexis skjortor håller högsta kvalitet och är noga med detaljer. I sortimentet hittar ni allt från stilrena skjortor till de mest moderna. Vi har skjortor för alla företag och tillfällen. Givetvis hjälper vi er med brodyr på era skjortor.

Exentri plånböcker

Exentri plånböcker

Exentri designar och tillverkar plånböcker och kortfodral av högst kvalitet. Det unika är att man både får plats med många kort och en hel del kontanter. Ingen mekanism som krånglar eller ger upp. Man skjuter enkelt ut korten med tummen. Fodralen hålls ihop med en metallklämma. Exentri korthållare går utmärkt att märka med företagets logotyp. Loggan präglas in i skinnet, vilket ger ett lyxigt intryck. En Exentri passar som en finare give away eller som present till personalen. -Jag har haft min Exentri i över fem år och den blir bara finare med åren/Mattias Martinsson delägare Peneton AB

Smila arbetskläder

Smila arbetskläder

Arbetskläder för vård, kök, städ mm.

Pennor med tryck snabbt

Pennor med tryck!

Här har vi samlat några av storsäljarna när det gäller pennor, munskydd, handsprit, kassar, block. Snabb leverans med tryck eller gravyr. Kontakta oss för exakt pris.

Badlakan i egen design

Badlakan egen design

Vi hjälper er med badlakan och handdukar i egen design. Egen färg, brodyr, invävd logo, tryck mm.Våra varumärken

Hos oss hittar du många välkända varumärken inom profilbranschen. Vi utökar regelbundet vårt sortiment med nya attraktiva varumärken som våra kunder efterfrågar.

Unika produkter till fantastiska priser

Klicka på någon av våra varumärken för att se alla fantastiska produkter som erbjuds. Har du några frågor kan du alltid kontakta oss.

Nyheter

Reflectil
Varselväst till Ordningsvakt

Varselväst till Ordningsvakt

Smidig varselväst till Ordningsvakt med blågrå platta. Denna väst går även att få ...

686,00 kr
Reflectil
Varselväst till Ordningsvakt

Varselväst till Ordningsvakt

Varselväst till Ordningsvakt med blågrå platta. Har lasergraverade logo för Ordnin...

715,00 kr
Reflectil
Varselväst med valfri funktionstext

Varselväst med valfri funktionstext

Varselväst med valfri funktionstext på svart platta. Även möjlighet till schackrut...

976,00 kr
Reflectil
Flamskyddad varselväst till yrke

Flamskyddad varselväst till yrke

En klassisk varselväst i flamskydd med begränsad flamspridning till yrke och ficko...

383,00 kr


Ett personligt samarbete

I ett tuffare affärsklimat med global konkurrens blir den personliga servicen avgörande. Det räcker inte att synas, du måste gillas och därmed välja rätt produkter för din marknadsföring.