Gåvokort Your gifts

Gåvokort Your gifts

Kanske är den bästa gåvan du kan ge dina anställda den där de själva får välja. På så sätt får de en gåva som de har nytta av och som uppskattas. I det här kortet har många av produkterna mycket högre värde en summan ni betalar för kortet. Vi har fyllt på med många fina produkter. Dina medarbetare får ett gåvokort från YourGifts med en unik kod som de kan använda på www.yourgifts.se, där de kan välja fritt bland en rad gåvor från kända varumärken som Alfi, Blomsterbergs, Pillivuyt, BITZ, Södahl, bamix, Zone Denmark, Villa Collection Denmark, HOLM, Medusa-Copenhagen, Morsø, Lyngby Glas, Luigi Bormioli, Gense, Peugeot, KitchenAid, Rösle m.fl.
Det finns 5 olika prisklasser, men ditt gåvokort ger endast tillgång till den prisklass som du har valt. Utbudet är stort och varierat, och det uppdateras ständigt så det aldrig blir slutsålt.
Se sortiment här Skriv in DEMO800SE i din kod.


Pris 800,00 kr

Hos oss vågar du handla online
   Vi har alltid personlig kontakt med våra kunder. Allt för att ni ska känna er trygg i er beställning. Vi hjälper er om ni är osäkra på produkt eller märkning. Vi har över 15 års erfarenhet av profilprodukter.
   Vid tryckorder får ni alltid en skiss/korrektur för godkännande innan tryck så ni ser hur resultatet blir.

Beräkna pris

Antal  (Minsta antal 1 st)

Totalt pris
kr


Prisspecifikation
Fråga oss om produkten

st

   0451-711 266
   info@peneton.seArtikelnummer YG800
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.