Luna brödkorg

Luna brödkorg

Med utgångspunkt från Steltons designtradition har formgivarna bakom den nya Luna-serien utforskat dynamiken som uppstår när man kombinerar taktila och hårda material. Detta har resulterat i en stilren och karaktärsfull design.
De distinkta utskärningarna i den yttre delen av brödfatet skapar ett stramt rytmiskt förlopp, vilket ger en intressant dynamik mellan den släta metallen och brödfatets inre del av mjuk vävd bomull. Metallfatet är rundat i botten vilket ger det ett inbjudande och modernt utseende. Färgerna är i ljusa nordiska toner som passar till många sammanhang och inredningsstilar.
Brödfatet Luna är perfekt att servera bröd i och korgens två delar kan även användas separat, som brödkorg och fruktfat.


Pris 544,00 kr

Hos oss vågar du handla online
   Vi har alltid personlig kontakt med våra kunder. Allt för att ni ska känna er trygg i er beställning. Vi hjälper er om ni är osäkra på produkt eller märkning. Vi har över 15 års erfarenhet av profilprodukter.
   Vid tryckorder får ni alltid en skiss/korrektur för godkännande innan tryck så ni ser hur resultatet blir.

Beräkna pris

Antal  (Minsta antal 1 st)
Produktfärg

Soft white


Totalt pris
kr


Prisspecifikation
Fråga oss om produkten

st

   0451-711 266
   info@peneton.seStelton

Stelton är ett dansk designhus som grundades 1960 och är ett välkänt varumärke inom dansk design. 1964 inledde Stelton ett samarbete med Arne Jacobsen, Danmarks ledande arkitekt och designer, vilket resulterade i den klassiska och ikoniska serien cylinda-line.
Stelton har genom åren samarbetat med många framstående designers och lanserat flertalet produkter som blivit klassiska i de skandinaviska hemmen, t.ex. termoskannan EM77 designad av Erik Magnussen samt Stockholm-kollektionen designad av Bernadotte & Kylberg.


Visa samtliga produkter från Stelton
Artikelnummer 410
Material Rostfritt stål;Bomull
Designer Halskov & Dalsgaard
Serie Explore
Skötselråd Ytan tvättas i varmt vatten med diskmedel. Torkas grundligt med mjuk trasa. Brödpåse tål tvättmaskin, max 30 °C. Tål inte torktumlare.
Mått (BxHxD) 7x21.5x21.5 cm
Vikt 641 g
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.