Sal De Ibiza  Cooler

Sal De Ibiza Cooler

Alla vinälskare kommer bli stormförtjusta. Vår KYLARE kombinerar inte bara klassisk design med medelhavscharm - den är också förvånansvärt enkel att använda: Naturlig kylning genom avdunstning! Fyll KYLAREN med färskt vatten i ca 10 minuter. Tack vare den öppenporiga strukturen hos leran absorberas vattnet som en svamp. Fysiken tar hand om resten: Varm, fuktig luft drar åt sig fukt från sin omgivning och från vår genomblöta KYLARE. Denna process genererar kyla genom avdunstning. För att separera de enskilda vattenpartiklarna och avdunsta krävs energi, vilket drar värme från sin omgivning. Det som återstår är kylan som genereras genom avdunstning, vilket är särskilt bra för vårt vin... Ready to Rock! En förkyld flaska kan nu förbli kyld i timmar - och självklart även nästa flaska... Skål!"


Pris 459,00 kr

Hos oss vågar du handla online
   Vi har alltid personlig kontakt med våra kunder. Allt för att ni ska känna er trygg i er beställning. Vi hjälper er om ni är osäkra på produkt eller märkning. Vi har över 15 års erfarenhet av profilprodukter.
   Vid tryckorder får ni alltid en skiss/korrektur för godkännande innan tryck så ni ser hur resultatet blir.

Beräkna pris

Antal  (Minsta antal 6 st)

Totalt pris
kr


Prisspecifikation
Fråga oss om produkten

st

   0451-711 266
   info@peneton.seAdelante

FORTSÄTT!

Eller Adelante som man säger på spanska. Adelante FORTSÄTTER att leta nya produkter som ska tilltala smaklökarna. Adelante FORTSÄTTER att sätta miljön i fokus och hålla oss till ekologiska produkter i största möjliga mån. Adelante FORTSÄTTER också att gynna lokala producenter i stor utsträckning och vi försöker att hela tiden komma med nya spännande produkter som ska väcka nyfikenhet och intresse utan att göra avkall på kvalitéten. Intresset för matlagning och bra råvaror har under de senaste åren exploderat och hemmakocken har blivit allt mer kräsen. Därför eftersträvar Adelante att sälja och lagerföra produkter som motsvarar dessa krav och förväntningar.


Visa samtliga produkter från Adelante
Artikelnummer SI1031
Volym/Vikt 1080G
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.