Arne Jacobsen istång

Arne Jacobsen istång

Stilrena istänger i rostfritt stål med sidenmatt yta. Eleganta, praktiska istänger med ändamålsenliga urtag i "gripänden" för att gripa istärningar och för att vatten från smältande is ska rinna tillbaka ner i ishinken. AJ Istänger passar till både den mindre och den större modellen av AJ Ishink och går lätt att fästa på ishinken.


Pris 320,00 kr

Hos oss vågar du handla online
   Vi har alltid personlig kontakt med våra kunder. Allt för att ni ska känna er trygg i er beställning. Vi hjälper er om ni är osäkra på produkt eller märkning. Vi har över 15 års erfarenhet av profilprodukter.
   Vid tryckorder får ni alltid en skiss/korrektur för godkännande innan tryck så ni ser hur resultatet blir.

Beräkna pris

Antal  (Minsta antal 1 st)
Produktfärg

Steel


Totalt pris
kr


Prisspecifikation
Fråga oss om produkten

st

   0451-711 266
   info@peneton.seStelton

Stelton är ett dansk designhus som grundades 1960 och är ett välkänt varumärke inom dansk design. 1964 inledde Stelton ett samarbete med Arne Jacobsen, Danmarks ledande arkitekt och designer, vilket resulterade i den klassiska och ikoniska serien cylinda-line.
Stelton har genom åren samarbetat med många framstående designers och lanserat flertalet produkter som blivit klassiska i de skandinaviska hemmen, t.ex. termoskannan EM77 designad av Erik Magnussen samt Stockholm-kollektionen designad av Bernadotte & Kylberg.


Visa samtliga produkter från Stelton
Artikelnummer 015-1
Material Rostfritt stål
Designer Arne Jacobsen
Serie Cylinda-line
Skötselråd Tål diskmaskin.
Mått (BxHxD) 1.2x4x17.5 cm
Vikt 64 g
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.