Stormkök med kaffepanna

Stormkök med kaffepanna

Stormkök i klassiskt utförande med många tillbehör. Spritkök med spritbrännare, vindskydd, gryta med lock, stekpanna, skål, fat, kaffekanna, handtag, rem. Ett spritkök av hög kvalitet till lågt pris. Leveranstid just nu ca 1-2 veckor. Efterfrågan på stormkök är väldigt stor just nu. Många vill köpa stormkök till sin personal. Vill ni ha ett riktigt billigt stormkök kolla in vårt Stormkök Classic

2020 har man utsett Stormkök till årets julklapp. Inte undra på då folk sökt sig ut i naturen istället för att resa till andra sidan jorden. Man har helt enkelt lärt sig se och uppskatta det som finns i en närområde.

Sverige har fina nationalparker, naturreservat andra fina miljöer. Som det ser ut kommer resandet vara begränsat även under 2021 så intresset för skogen, fjällen och vandringsleder lär fortsätta öka. Varför inte packa med ett spritkök och prova på att laga mat ute i naturen. Det är uppfriskande att leva lite primitivt och jobba lite för maten. Maten smakar så mycket bättre när man sitter på en trädstam och blickar ut över en sjö i skogen, smakar på maten som man lagat på det lilla stormköket. Lugnt och skönt.
Stormkök till anställda blir en uppskattad julklapp. En julklapp er personal kommer ha mycket glädje av i många år. Tänk när de i sommar sitter på utflykt och lagar mat på ett stormkök de fått av sin arbetsgivare. Då tänker de på er och uppskattar er fina julgåva.


Pris 499,00 kr

Hos oss vågar du handla online
   Vi har alltid personlig kontakt med våra kunder. Allt för att ni ska känna er trygg i er beställning. Vi hjälper er om ni är osäkra på produkt eller märkning. Vi har över 15 års erfarenhet av profilprodukter.
   Vid tryckorder får ni alltid en skiss/korrektur för godkännande innan tryck så ni ser hur resultatet blir.

Beräkna pris

Antal  (Minsta antal 1 st)
Produktfärg

Stormkök Lyx rostfri


Totalt pris
kr


Prisspecifikation
Fråga oss om produkten

st

   0451-711 266
   info@peneton.seArtikelnummer CO3289
Material Rostfritt stål
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.