USB-minne Kub

USB-minne Kub

Usb minne med gratis gravyr. Just nu har vi extra bra pris på vårt usb-minne Kub med hela 16 GB minne. Dessutom bjuder vi på gravyr av er logotyp eller budskap. Kub finns i flera färger att välja bland. Gäller t.o.m 31/12 2017

Kub är ett litet usb minne, bara 3 cm lång. Tack vare den roterande öppningsfunktion är detta usb-minne litet och funktionellt. Fäll ut det när det ska användas i datorn och fäll sedan ihop det för att det ska skyddas och ta mindre plats. Fästs enkelt i en nyckelring eller nackband. Kub tillverkas hos vår europeiska tillverkare av kvalitets usb-minnen. Kort leveranstid på 1-2 veckor med gravyr. Minnena har snabb läshastighet och dessutom livstids garanti. Usb minne är en omtyckt reklamgåva och vi graverar er logotyp eller budskap på den färgade delen i aluminium.


Priser
Antal 50
Pris/st 65,00
99,00
Hos oss vågar du handla online
   Vi har alltid personlig kontakt med våra kunder. Allt för att ni ska känna er trygg i er beställning. Vi hjälper er om ni är osäkra på produkt eller märkning. Vi har över 15 års erfarenhet av profilprodukter.
   Vid tryckorder får ni alltid en skiss/korrektur för godkännande innan tryck så ni ser hur resultatet blir.

Beräkna pris

Antal  (Minsta antal 50 st)
Produktfärg

USB minne Kub


Totalt pris
kr


Prisspecifikation
Fråga oss om produkten

st

   0451-711 266
   info@peneton.seArtikelnummer W100-1
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.